Hovedbillede
Billede
Livejazz
Titel

Find dine jazzkoncerter på nettet

Dato
Intro

JazzDanmark lancerer ny koncertkalender på nettet! På hjemmesiden www.livejazz.dk kan man nu nemt og hurtigt finde aktuelle jazzkoncerter.

Waves
Indhold

JazzDanmark lancerer ny koncertkalender på nettet. Den store interesse for app’en "Live Jazz Danmark" betyder, at platformen udviddes, så koncertkalenderen nu også er tilgængelig på nettet via hjemmesiden livejazz.dk

Med næsten 3500 downloads siden sin lanceringen i december 2012, har Live Jazz Danmark app’en været en succes hos jazz- arrangører og -publikum i Danmark. Derfor har JazzDanmark valgt også at gøre koncertkalenderen tilgængelig på hjemmesiden livejazz.dk, så man nu kan finde aktuelle jazzkoncerter i hele Danmark via sin computer.

En platform for alle

Billede
Sk rmbillede 2013 09 02 kl

Tilføjelsen af webdelen betyder, at koncertkalenderen, der blev lanceret med Live Jazz Danmark app’en, ikke længere er begrænset til smartphone brugere. Selve livejazz.dk fungerer på stort set samme måde som app’en, hvor man kan finde kommende koncerter ud fra ens nuværende geografiske placering eller via ensøgning på andre byer eller spillesteder og festivaler.

Webdelen giver desuden spillesteder mulighed for at implementere deres egen koncertkalender på deres hjemmeside via en "widget" funktion. Det betyder, at man reelt set kun skal oprette sine koncerter ét sted for, at de bliver tilgængelig i både app, på livejazz.dk og ens egen hjemmeside.

Gratis live guide

Ambitionen med først app’en og nu hjemmesiden, er at samle så mange jazztilbud som muligt på en uafhængig og gratis platform. Live Jazz Danmark er - og vil fortsætte med at være - reklamefri og gratis for både brugere og arrangører, og med tilføjelsen af livejazz.dk håber JazzDanmark, at endnu flere vil få øjnene op for de mange jazz-tilbud, der er at finde i Danmark:

”App’en har vist sig at være en rigtig brugbar guide og med tilføjelsen af hjemmesiden, livejazz.dk, håber vi at overblikket over livejazzscenen i Danmark bliver endnu bedre. Noget der i sidste ende gerne skulle være med til, at endnu flere kommer ud og oplever noget af al den fantastiske musik, der bliver spillet ude på landets mange spillesteder og festivaler. Desuden har platformen et åbenlyst potentiale i forhold til at markedsføre Danmark som jazzland overfor fx udenlandske turister - et enkelt blik på hjemmesiden viser med al tydelighed, hvor meget god jazzmusik der er derude, lige nu og hele tiden!” forklarer sekretariatsleder for JazzDanmark, Lars Winther

www.livejazz.dk