Hovedbillede
Billede
2015 sticker
Titel

Stem på din favorit til Live Jazz Danmark Prisen 2015

Dato
Intro

Afstemningen op til uddelingen af årets Live Jazz Danmark Pris er nu åben, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Prisen gives til det spillested eller den festival, som er bedst til bringe livejazzen ud over scenekanten.

Waves
Indhold

Afstemningen op til uddelingen af årets Live Jazz Danmark Pris er nu åben, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Prisen gives til det spillested eller den festival, som er bedst til bringe livejazzen ud over scenekanten.

Hvor har du haft de bedste jazzoplevelser i år? Hvor bliver du mødt af det fedeste program og det sødeste personale? Og hvor føler du dig allermest velkommen? Alle jazz-interesserede, både publikum og musikere, kan nu afgive deres stemme på årets danske jazz-spillested ved at følge linket her. Afstemningen er åben til og med den 22. november.

Den prestigefyldte Live Jazz Danmark Pris uddeles ved Danish Music Awards Jazz den 30. november. Prisen er et samarbejde mellem JazzDanmark og Koda og gives som et skulderklap til en livejazz-arrangør, der har gjort en ekstra indsats for at skabe gode rammer om koncerterne. Det handler om sceneforhold, lyd og omgivelser, men også om, hvordan arrangørerne promoverer deres arrangementer og tager imod musikerne.

For arrangører

Kommer du fra en jazzklub, et spillested eller en festival kan du selv være med til at aktivere publikum og optrædende musikere og opfordre dem til at stemme på jer som årets vinder. Klik her for at hente plakat, web-button m.m., som du kan bruge til at aktivere dit publikum og dermed øge din chance for at vinde prisen.

Vil du med til årets DMA Jazz?

Den årlige prisfest, Danish Music Awards Jazz, hylder den danske jazzpladebranche og sætter fokus på det forgangne års udgivelser. Der gives priser i seks hovedkategorier: ’Årets Danske Jazzudgivelse’, ’Årets Danske Vokaljazzudgivelse’, ’Årets Nye Danske Jazznavn’, ’Årets Danske Jazzkomponist’, ’Årets Danske Særudgivelse’ og ’Årets Børnejazznavn’. Derudover uddeles også P8 Jazz Prisen og som nævnt altså også Live Jazz Danmark Prisen, hvor du kan være med til at bestemme udfaldet.

Showet finder sted mandag den 30. november kl. 19.30 på Bremen Teater i København. Du kan følge med live på DR P8 eller købe billetter her.

Fakta om Live Jazz Danmark Prisen

  • Prisen uddeles hvert år af JazzDanmark i samarbejde med Koda. Den gives til et spillested i Danmark, der har skabt ekstraordinære koncertoplevelser for både publikum og musikere.
  • Modtageren får, foruden æren, en koncert med DMA-vinderen i kategorien ’Årets Nye Danske Jazznavn’.
  • Alle kan stemme - både musikere og publikum - og alle stemmer vægtes lige højt.
  • Alle arrangører af livejazz kan vinde – både spillesteder, festivaler og jazzklubber.
  • Da det samme spillested ikke kan vinde prisen to år i træk, kan der ikke stemmes på sidste års vinder Gladsaxe Jazz Klub.