Hovedbillede
Billede
800px-Tony Allen mg 6469
Titel

Stjerne-lineup til Summer Session 2013

Dato
Intro

Det længe ventede instruktør-lineup er nu på plads - og traditionen tro er der serveret lækkerier til jazz-folket. Afrobeat-legenden Tony Allen, et gensyn med Joe Lovano og fr. Silvano, trompet-fænomenet Dave Douglas og en række andre verdensnavne står klar til at give det danske jazzmiljø en ordentlig omgang inspiration, når Summer Session 2013 slår dørene op d. 4. august.

Waves
Indhold

Summer Session 2013 løber af stablen fra d. 4.-11. august 2013, og traditionen tro vil Vallekilde Højskole være fyldt til randen med internationale topnavne, klar til en uges fri leg med den danske og nordiske jazz-scene. 

Summer Session har igennem mere end 10 år vist sig at være et af de mest unikke efteruddannelsestilbud for danske jazzmusikere herhjemme. Den kunstneriske ledelse tæller i 2013 Nikolaj Hess, Mikkel Hess og Anders "A.C." Christensen, og de tre har arbejdet benhårdt for at skaffe nogle af de bedste musikere i verden til stævnet i Vallekilde. Og man må sige, at de er lykkedes i deres mission!

I 2013 bliver de 7 combos ledet af flg. instruktører:

  • Joe Lovano & Judi Silvano
  • Tony Allen
  • Kurt Rosenwinkel
  • Aaron Parks
  • Omer Avital
  • Becca Stevens
  • Dave Douglas

Det daglige program

Hver dag på Summer Session starter med brunch fra 9-11. Alle musikere er tilknyttet en combo (sammenspilsgruppe), der hver har en instruktør tilknyttet. De enkelte combos øver hver dag fra kl. 12-16, med en times frokostpause fra 14-15. Derefter vil der være rotation, hvor instruktørerne besøger en anden combo på skift. Om aftenen er der skiftende begivenheder ligefra masterclasses, foredrag, jamsessions, jazzbiograf, koncert med instruktørerne, "elev" koncert, fest, jazzhockey (!) og meget mere. Alle musikere vil modtage en detaljeret plan inden stævnet.

Deltager ansøgning og betaling

Der er plads til omkring 60 elever fordelt på 7 combos. Deadline for ansøgning til Summer Session 2013 er d. 27. maj 2013 og ansøgere får besked om hvorvidt de er kommet med eller ej, senest d. 3. juni. 

Deltagerbetalingen er 5.600,- som dækker kost, logi og al undervisning. Læs mere om dette og find ansøgning til stævnet HER.