Hovedbillede
Billede
Titel

Deltag i JazzDanmarks Jazznetværk i 2024

Dato
Intro

Vi er glade for at kunne præsentere de kommende aktiviteter for JazzDanmarks Jazznetværk. Vi har sammensat et program, der byder på både netværksmøder, seminarer og studieture med koncerter. Til netværksmøderne kan du blive klogere på internationalt samarbejde, foreningsarbejde, ungeinddragelse samt besøge nogle af landets jazzfestivaler. Du har mulighed for at påvirke indholdet på møderne i forbindelse med tilmeldingen. 

Se aktivitetskalenderen for resten af 2024 herunder, og tilmeld dig arrangementerne. 

Waves
Indhold
Aktivitetsoversigt for Jazznetværket i 2024
  • 16. juli i Aarhus: Jazzbar og netværksmøde om internationalt samarbejde. Mulighed for at udveksle idéer og bygge relationer på tværs af grænser.

  • 7. september i Herning:  Netværket tager på studietur til Moorjazz Festival. En dag fyldt med musik og networking.

  • 21. oktober i Brøndby: Seminar for jazzklubber om foreningsbestyrelse og ungeinddragelse. Her kan du lære mere om, hvordan vi kan tiltrække og engagere den næste generation af jazzentusiaster.

  • 13. november i Horsens: Netværksmøde på Platfrom K efterfulgt af en koncert. Indholdet for mødet er åbent for forslag, så du har mulighed for at påvirke dagsordenen. Angiv dine præferencer ved tilmeldingen.

  • 9. december i København: Jazz+ i forbindelse med DMA Jazz 2024 med diverse oplæg, debatter og meget mere. Det bliver en dag fyldt med inspiration og networking. Tilmelding til dette arrangement åbner i efteråret.

    Tilmeld dig hvert enkelt arrangement, ved at trykke på datoerne for arrangementet.

Netværksmøderne er muliggjort med støtte fra Augustinus Fonden. 

Vær med til at forme indholdet
Vi vil gerne høre din mening! Den 13. november i Horsens afholder vi et netværksmøde på Platform K, efterfulgt af en koncert. Indholdet af netværksmødet er endnu ikke fastlagt, og vi inviterer dig til at være med til at bestemme, hvad der skal på dagsordenen. Du kan tilkendegive dine ønsker og idéer i tilmeldingen til eventet. 

Årets sidste arrangement
Den 9. december i København afholder JazzDanmark Jazz+ i forbindelse med DMA Jazz 2024, hvor der vil være diverse oplæg, debatter og meget mere. Det bliver en festlig afslutning på året med masser af muligheder for at netværke og lade sig inspirere. Tilmelding til dette arrangement åbner i efteråret.

Vi håber, at du vil tage del i de mange spændende aktiviteter og være med til at gøre Jazznetværket endnu stærkere. 

JazzDanmarks Jazznetværk skal styrke hele landets jazzkoncertarrangører
I 2021 lancerede JazzDanmark en række jazznetværk, som er støttet af Augustinus Fonden. Formålet med projektet er at gøre projektmagere og koncertarrangører i hele landet endnu stærkere i at skabe ambitiøse og nytænkende oplevelser med jazz. 
 

Læs mere om Jazznetværket her, og se videoen fra Jazznetværkets studietur
til Termansens i Ribe: 

JazzDanmarks Jazznetværks studietur til Termansens
 
Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Projektleder, Peter von Freiesleben
peter@jazzdanmark.dk
tlf. 28 76 77 81

Kontakt
Navn
Peter von Freiesleben
E-mail
peter@jazzdanmark.dk